Symphonic Rock Night

Symphonic Rock Night

OZ

Prijs € 25,30*

Verplaatst

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 11 september, en daarna vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is verplaatst naar 26 februari. Op dit moment gelden er nog steeds maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op de nieuwe geplande datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Symphonic Rock Night

De show van Symphonic Rock Night (SRN) is al drie jaar een regelrechte theaterhit. De 9-koppige band speelt songs van Pink Floyd, Marillion, Yes, Genesis, Supertramp, Rush, Emerson Lake & Palmer, Camel, King Crimson, Earth & Fire, Focus en Solution. De band komt voor de dag met twee toetsenisten, een saxofiniste en zowel mannelijke als vrouwelijke vocals. Samen met twee zeer ervaren leadgitaristen en een sterke ritmesectie, weet SRN klassiekers als ‘Money', ‘One For The Vine’ en ‘Roundabout’ waarheidsgetrouw uit te voeren. Ook de uitvoeringen van het magistrale ‘La Villa Strangiato’, ‘Easter’ en ‘Trilogy’, zijn amper van het origineel te onderscheiden. Smullen dus voor de liefhebbers!

Symphonic Rock Night maakte in april 2016 haar debuut in een al maanden vooraf stijf uitverkochte popzaal De Boerderij in Zoetermeer. Als eenmalige gebeurtenis met vele gastmuzikanten, onder wie Ferdinand Bakker (Alquin), Henk Koorn (Hallo Venray) en Ruud Verwijk (Pink Project). Daarmee trok het de belangstelling van de grote Nederlandse schouwburgen. In 2017 startte de eerste theatershow ‘A Complete Evening’. Voor toen ook al volle zalen, speelde Symphonic Rock Night destijds klassiekers als ‘Comfortably Numb’ van Pink Floyd, ‘School’ van Supertramp en ‘The Cinema Show’ van Genesis. Met deze tweede voorstelling 'The Second Chapter' startte SRN in oktober in Doetinchem. Daarna volgde een rondgang langs andere Nederlandse schouwburgen, die afgesloten wordt in onze OZ. De show kent een hoog ‘Top 2000’-gehalte.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt