Terror

Terror

Total Retaliation Invasion 2018

OZ

Prijs € 22,70*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Terror

Total Retaliation Invasion 2018

+ Deez Nuts / Backtrack / Risk It! / Cornered

In december komt er een hele dikke hardcore package naar Amsterdam! Terror, Deez Nuts, Backtrack, Risk It & Cornered, vijf brute acts op één podium!
De headliner van de avond is de uit L.A. afkomstige hardcore band Terror die in 2002 werd opgericht door de uit Buffalo, New York afkomstige Scott Vogel. De voormalig leadzanger van hardcore bands als Despair, Sludgefest en Buried Alive maakte zich kwaad over wat er allemaal voor hardcore doorging. Hij stelde zichzelf als doel het genre terug te winnen door hardcore te maken zoals die was ontstaan; in zijn meest rauwe, eerlijke en boze vorm. De band kreeg instant gehoor van gelijkgestemden  en wat begon als een idee groeide uit tot een ware 

kruistocht met shows op alle werelddelen. Terror omvangt de wreedheid die het genre had gemist en daarmee werden ze de hardcore-vaandeldrager van de huidige generatie.

Het Australische Deez Nuts werd in 2007 in het leven geroepen door voormalig I Killed the Prom Queen drummer JJ Peters. De band koos een Dr. Dre track als naam, de lyrics werden beïnvloed door hardcore punk en hiphop en de leden concentreerde zich voornamelijk op feesten en oproer zaaien. Inmiddels is het geluid iets minder party-stillo en meer introspectief maar wel nog steeds hardcore met een scheutje hiphop zoals we van ze gewend zijn.

 Het New Yorkse Backtrack kwam al eens eerder met Terror mee naar Europa. Het opwarmen van een zaal vol hardcore liefhebbers kan je namelijk met een gerust hart aan deze mannen overlaten want met de imposante kracht die tijdens hun live shows van het podium afspat steken ze al ruim een decennium lang met kop en schouders boven de New York Hardcore underground scene uit!

 Het vijf koppen tellende hardcore outfit Risk It! uit Oost-Duitsland verbindt energie en oprechtheid met hun muziek, gewoon hardcore dus zonder compromis!

 De avond wordt afgetrapt door de uit Leeuwarden afkomstige hardcore formatie Cornered.

 • 18:00 Zaal open
  18:30 Cornered
  19:15 Risk It!
  20:00 Backtrack
  20:45 Deez Nutz
  21:45 Terror
 • Spotify
 • Tweet this
Terror - Hard Lessons

Melkweg tipt