• Concert

The Blue Stones

Support: GLU

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:00 GLU 21:00 The Blue Stones

The Blue Stones speelt opzwepende bluesrock die ook schuurt aan de klassieke rock en strakke moderne alt-rock. Het Canadese gitaar- en drumduo haalt inspiratie uit classic rock van Led Zeppelin en Jimi Hendrix en bluesiconen als Muddy Waters en Howlin' Wolf. Ze doken voor laatste plaat ‘Hidden Gems’de studio in met Paul Meany (Twenty One Pilots, Half Alive) . Hun sound heeft zich daarmee ontwikkeld tot een met hoog popgehalte, catchy melodieën en pakkende teksten, maar heeft ook zeker ruwe randje zoals The Black Keys en The White Stripes. 

 

Support: GLU! 

GLU is het door hiphop beïnvloede soloproject van Queens of the Stone Age bassist Michael Shuman! De tevens frontman van 'Mini Mansions' combineert verschillende invloeden van Gorillaz en Mac Miller tot Depeche Mode. Stuwende pop en hoekige gitaren maken een complex geluid dat even bedreigend als toegankelijk is.