the Clash of the Cover Bands
Bakkeliet

the Clash of the Cover Bands

Max
voorverkoop: € 10 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

the Clash of the Cover Bands

Black Street Blues / Cold Turkey / Jackie Ramone & the Twins / Jambassadors / Jilted & Band / MUCK / ONE / The Dam / To The Bridge!

In deze finale spelen negen bands om de titel ‘Beste coverband van West Nederland’. Ook zijn er vier tickets te winnen voor de BENELUX Semi-Finals die op 10 januari 2016 zullen plaatsvinden in Paradiso Amsterdam! De nummers 1 en 2 bij de vakjury en de nummers 1 en 2 gekozen door het publiek plaatsen zich direct voor deze Semi-Finals. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en een tour van 20 optredens gaat het nu écht spannend worden.     

Naast de strijd om als band een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2015. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of BENELUX Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

- Black Street Blues: BluesRock coverband uit Amersfoort 
- Cold Turkey: Rock coverband uit Grootschermer 
- Jackie Ramone & the Twins: Rock ‘n Roll coverband uit Utrecht 
- Jambassadors: Allround coverband uit Utrecht 
- Jilted & Band: Jazz, Swing coverband uit Utrecht
- MUCK: Pop, Rock uit Den Dolder 
- ONE: U2 tribute uit Zaanstad 
- The Dam: Funk coverband uit Almere 
- To The Bridge!: Pop, Rock coverband uit Leiden

The Clash of the Cover Bands - Leader
Way Beyond
Barking Bruce