TheColorGrey

TheColorGrey

Upstairs

Prijs € 12,50*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

TheColorGrey

TheColorGrey, de jonge Antwerpenaar met de zwoele, laidback, soulful en jazzy sound die je doet denken aan een blend van The Roots en KAYTRANADA.

De singer/songwriter/rapper/producer is hele grote stappen aan het maken: in 2016 bracht hij zijn EP ‘Do The Right Thing’ die zeer positief werd ontvangen door meerdere smaakmakers in de game. Dit leidde uiteindelijk tot een deal bij Warner Music Benelux. Onder het label bracht hij de single ‘Silence Speaks’ uit. In mei vorig jaar bracht de urban crooner vervolgens zijn debuutalbum ‘REBELATION’ uit.

 Ook dit meesterwerk kreeg welverdiende lof van verschillende muziekplatformen en werd gezien als een ‘breath of fresh air’ in de urban music scene. In datzelfde jaar bracht hij ook nog een EP uit genaamd ‘In Between Phases’, wat staat voor de tijd tussen zijn debuutalbum en alweer zijn volgende EP ‘For What It’s Worth’. Zijn laatste EP staat, zoals wij van hem gewend zijn, vol groovy, jazzy tunes zoals o.a. ‘You Got To Show Me’ en ‘Swerve’.

In december stond hij hier nog als voorprogramma van GoldLink, nu komt ‘Europa’s next big thing’ terug voor zijn eigen headline show. Come see!

Support: Joshua J

De uit Brabant afkomstige Joshua J bracht begin dit jaar zijn debuut-EP uit op zijn eigen label. Zijn single ‘Lock My Door’ bereikte het oor van niemand minder dan Dr. Dre. Je leest het goed: de raplegende postte de track in zijn ‘Beats of the Week’ playlist! Na Dre is het nu aan jullie om overdonderd te worden door het talent van Joshua J!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Joshua J


Melkweg tipt