The Dandy Warhols

The Dandy Warhols

OZ

Prijs € 28,75*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 13 juni. Reeds gekochte tickets en eventueel gekochte lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien je verhinderd bent op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

The Dandy Warhols

De alternatieve rockband The Dandy Warhols ontstond in Portland in '94 in de schaduw van Grunge scene. Als een psychedelischere versie van '60s Britse popbands zoals The Kinks, The Who and The Faces. In 2001 braken The Dandies door bij het grote publiek met de single 'Bohemian Like You'. In 2012 presenteerde de band het achtste album 'This Machine', volgens sommigen het beste werk sinds ‘Thirteen Tales From Urban Bohemia’. Daarna werd het wat stiller rond de band. Het heeft even geduurd, maar toen verscheen daar hun negende album aan, getiteld 'Distortland' en kwam de band ook bij ons langs in Amsterdam. 

2019 stond in het teken van hun 25-jarig jubileum, een carrière waarin ze negen studioalbums, twee verzamelalbums en 27 singles uitbrachten. Maar het zouden The Dandy Warhols niet zijn als ze dit passief voorbij zouden laten gaan. Daarom staat hun 25-jarig jubileum niet alleen in het teken van vieren het verleden, maar wordt er ook naar de toekomst gekeken met als startpunt de release van hun 10e studioalbum ‘Why You So Crazy’.

De jubileum tour wordt in 2020 gelukkig doorgepakt en brengt het kwartet ook weer naar Amsterdam. Deze avond wordt er een voor in de boeken want zowel een kwart eeuw aan hits als hun nieuwe muziek zal deze voorbij komen!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
The Dandy Warhols - Bohemian Like You

Melkweg tipt