The Devin Townsend Project

The Devin Townsend Project

Max
€ 25 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Devin Townsend Project

Special Guest: Between the buried and me Support: Leprous

Een te gek prog metal package van de bovenste plank met The Devin Townsend Project, special guest Between The Buried And Me en support van het Noorse Leprous. Allen bands die de laatste jaren progressiviteit hebben gedefinieerd met albums als 'Epicloud', 'Coma Ecliptic' en 'The Congregation'. Deze show zal echter draaien om het nog te verschijnen album van Devin, getiteld 'Transcendence'. Deze muzikale duizendpoot debuteerde ooit bij de topband van meestermuzikant Steve Vai. Sindsdien weet de Canadees vrijwel jaarlijks een album uit te brengen met een band of project, zowel solo als met Strapping Young Lad, The Devin Townsend Band en natuurlijk The Devin Townsend Project.

Special guest Between The Buried And Me is een graag geziene gast hier in Amsterdam. Afgelopen september en juli stonden ze hier al ter promotie van het alom geprezen 'Coma Ecliptic'. Met dit nieuwe album verleggen ze wederom de muzikale grenzen. Het gezelschap uit North Carolina debuteert in 2002 als een alles-verzengende metalcore band. In de loop van de tijd heeft de band zich ontwikkeld tot een geraffineerde progressieve metal act.

Supportact Leprous is de laatste tijd niet meer uit de prog scene weg te denken na het sterke album 'The Congregation' uit 2015. De band begon een aantal jaar terug als backing band van voormalig Emperor-frontman Ihsahn, maar weet tegenwoordig het publiek te grijpen met hun donkere, emotionele en aanstekelijke songs.

  • 19:00 zaal open
    19:30 Leprous
    20:20 Between The Buried and Me
    21:30 Devin Townsend Project
  • Spotify
  • Tweet this
DEVIN TOWNSEND PROJECT - Juular (OFFICIAL VIDEO)
Between the Buried and Me
Leprous

Melkweg tipt