The Doors: Live at the Bowl ’68 (2021)

The Doors: Live at the Bowl ’68 (2021)

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 12,50

Tickets

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 12,50

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek Houders van de Cinevillepas kunnen via www.cineville.nl een ticket bestellen. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met de Cinevillepas. Ticket en pas worden gescand bij aankomst in de Melkweg.

The Doors: Live at the Bowl ’68 (2021)

Op 5 juli 1968 zetten The Doors het podium van de Hollywood Bowl in vuur en vlam met een legendarisch optreden dat wordt beschouwd als het beste wat de band ooit op film heeft vastgelegd. Het viertal wist de twee jaar ervoor hun liveoptredens te perfectioneren en was in absolute topvorm na hun derde albumrelease ‘Waiting for the Sun’ met de nummer 1 hit ‘Hello, I Love You’. Nu, op 4 november 2021, ter ere van het 50e jubileum van het laatste studioalbum L.A. WOMAN (1971), zal "The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition" bioscopen omtoveren tot concertzalen. Voor Doors-fans van over de hele wereld is het dé kans om het live optreden van Jim Morrison, John Densmore, Ray Manzarek en Robby Krieger op een unieke manier te ervaren.

Robby Krieger zelf zei: "De magie die is verricht om de beeld- en geluidskwaliteit van deze show te optimaliseren zal iedereen het gevoel geven alsof ze op de eerste rij in de Hollywood Bowl zitten". Dit speciale bioscoopevenement ter ere van L.A. WOMAN bevat gloednieuwe beelden en gesprekken met John Densmore, Robby Krieger en manager Jeff Jampol, exclusief voor het grote doek. Deze "Special Edition"-release creëert een ongeëvenaarde bioscoopervaring voor fans. De film is geremasterd door Bruce Botnick, de oorspronkelijke geluidstechnicus & mixer voor The Doors die het live-optreden in de Hollywood Bowl in 1968 opnam en L.A.WOMAN mede produceerde. Nauwkeurig gerestaureerd vanaf de originele cameranegatieven en opnieuw gemixt en gemasterd met behulp van originele multi-track tapes. "The Doors: Live At The Bowl '68 Special Edition" bevat het gehele concert, inclusief "Hello, I Love You", "The WASP (Texas Radio and the Big Beat)”, “Light My Fire” and “The End”.

 • Regisseur
  Ray Manzarek
  Jaar
  2021
  Land
  UK
  Duur
  92 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 19:15 start film
  21:00 einde film
 • Tweet this


Melkweg tipt