The Gift / First Breath After Coma
The Gift

The Gift / First Breath After Coma

Upstairs
€ 15 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Gift / First Breath After Coma

Vanavond staan er twee Portugese bands op het programma: qua stijl best verschillend, maar beiden met een goede reden geprogrammeerd op Eurosonic 2017.

Alternative rock band The Gift won in 2005 een MTV award voor ' Best ' Portuguese act'. Afgelopen september namen ze hun nieuweste single op met de legendarische Britse muzikant en Grammy genomineerde Brian Eno. Hun zesde album komt in 2017 uit.

First Breath After Coma maakt melancholische post-rock. Het kersverse tweede album Drifter staat vol experimentele indie-folk. De vijf heren mogen ooit begonnen zijn als high-school bandje, inmiddels zijn zij en hun muziek opgegroeid.

 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:45 First Breath After Coma
    21:00 The Gift
  • Tweet this
First Breath After Coma


Melkweg tipt