The Go-Go's (2020)

The Go-Go's (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Gratis voor We Are Public

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Go-Go's (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Live: Ivyvox

IN-EDIT is terug! De derde editie van het muziekdocumentairefestival vindt dit jaar plaats van 16 tot 20 juni op meerdere locaties, waaronder de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals de Nederlandse première van 'The Go-Go's' van Alison Ellwood met een live-optreden van Ivyvox!

Met hits als 'Our Lips Are Sealed' en 'We Got the Beat' zijn The Go-Go's een van de meest succesvolle vrouwenrockband allertijden, en waren überhaupt een van de eersten. Deze documentaire draait om de bliksemsnelle opkomst van een band die geboren werd midden in de jaren '80 punkscene van LA, die niet alleen de tijdsgeest goed vatte, maar tevens aan de wieg ervan stond. Dus wij zijn trots tot over onze oren dat we de landelijke première mogen hosten!

The Go Go’s staan in de muziekgeschiedenis niet alleen te boek als een popfenomeen maar tevens als pioniers – ze hebben de rol van ‘bad girls’ niet op zich genomen, maar waren oprechte punkrockers. Deze documentaire uit 2020 geeft een waarheidsgetrouw portret van de faam, de eer, de vriendschap en de avonturen weer, maar laat ook de uitdagingen en complicaties zien die komen kijken bij het zijn van een groep jonge punkrockers, wiens aanspraak op roem voor hun eigen bestwil iets te snel kwam. Maar our lips are sealed!

De film wordt muzikaal ingeleid door een kort live-optreden Ivyvox, met energieke powerpop.

 • Regisseur
  Alison Ellwood
  Jaar
  2020
  Land
  VS
  Duur
  97 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Tweet this


Melkweg tipt