The Other Favorites

The Other Favorites

OZ
voorverkoop:

Prijs € 34,50

Tickets

deurprijs

Prijs € 40

Dit is het verplaatste programma dat oorspronkelijk plaatsvond op 15 juni 2020 en vanwege de maatregelen rondom het coronavirus eerder is verplaatst naar 25 januari 2021 en nu opnieuw is verplaatst naar 15 november 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

The Other Favorites

support: Reina del Cid

The Other Favorites uit Brooklyn, New York is het langlopende project van Carson McKee en Josh Turner. Op YouTube wist dit duo al miljoenen views te ontvangen met hun songs. Met invloeden van folk, bluegrass en classick rock weten zij hun muziek in een nieuw jasje te steken met een herkenbare songwritingstijl, virtuoos gitaarwerk en een strakke tweestemmige harmonie.

De support van deze avond is Reina del Cid. Ze is naast singer-songwriter ook lead in de gelijknamige folk rock band uit Los Angeles. Op YouTube populair met haar song-a-week videoserie (“Sunday Mornings with Reina del Cid”) wist Reina een zeer fanatieke én diverse following te vergaren. In 2011 begon ze een samenwerking met Toni Lindgren, leadgitarist van drie van Reina’s albums, en ook een frequente en graag geziene gast in haar video’s online. Samen versmelten ze op indrukwekkende wijze hun soms hard aankomende rock ballads met catchy pop riffjes tot een speciale akoestische set.


Melkweg tipt