The Other Favorites

The Other Favorites

OZ
voorverkoop:

Prijs € 34,50

Tickets

deurprijs

Prijs € 40

Dit is het verplaatste programma van 15 juni 2020. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

The Other Favorites

support: Reina del Cid

Dit is het verplaatste programma van 15 juni 2020. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

The Other Favorites uit Brooklyn, New York is het langlopende project van Carson McKee en Josh Turner. Op YouTube wist dit duo al miljoenen views te ontvangen met hun songs. Met invloeden van folk, bluegrass en classick rock weten zij hun muziek in een nieuw jasje te steken met een herkenbare songwritingstijl, virtuoos gitaarwerk en een strakke tweestemmige harmonie.

De support van deze avond is Reina del Cid. Ze is naast singer-songwriter ook lead in de gelijknamige folk rock band uit Los Angeles. Op YouTube populair met haar song-a-week videoserie (“Sunday Mornings with Reina del Cid”) wist Reina een zeer fanatieke én diverse following te vergaren. In 2011 begon ze een samenwerking met Toni Lindgren, leadgitarist van drie van Reina’s albums, en ook een frequente en graag geziene gast in haar video’s online. Samen versmelten ze op indrukwekkende wijze hun soms hard aankomende rock ballads met catchy pop riffjes tot een speciale akoestische set.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this
The Levee - The Other Favorites (Original)

Melkweg tipt