The Vamps

The Vamps

Max

Prijs € 32,20*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Vamps

Support : Eliza and the Bear

De Britse pop-rock band The Vamps komt na vier jaar weer terug naar Melkweg! De vier jongens begonnen in eerste instantie met het maken van YouTube covers, maar wisten al snel de aandacht van het grote publiek op zich te vestigen. In 2014 brachten zij hun debuutalbum ‘Meet The Vamps’ uit, en scoorde daarna grote hits met ‘Can We Dance’ en ‘All Night’. De band stond in het voorprogramma van Taylor Swift, en werkte samen met onder andere Demi Lovato, Shawn Mendes en Conor Maynard. Onlangs hebben zij hun nieuwe EP ‘Missing You’ uitgebracht, kortom de vier hebben de afgelopen jaren zeker niet stilgezeten!

 Dit najaar zullen Brad, James, Tristan en Connor opnieuw in onze M

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

ax te bewonderen zijn.

  • 19:30 Zaal open
    20:00 Eliza & The Bear
    21:00 The Vamps
  • Tweet this


Melkweg tipt