Therion

Therion

Max

Prijs € 28,40*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Therion

Supports: Imperial Age / Null Positiv / Midnight Eternal

Met Therion en Imperial Age komen er niet een maar twee gloednieuwe metal operaproducties naar Melkweg, 'Beloved Antichrist' en 'The Legacy of Atlantis'. Therion is één van de stuwende krachten die het symfonische metalgenre, dat klassieke muziek met het zwaardere metaal versmeelt, groot heeft gemaakt. Live gaat dit vaak zelfs gepaard met orkestrale begeleiding die het geheel van de nodige bombast voorzien, precies volgens het idee van bandleider Christofer Johnsson. Het Russische Imperial Age is een symfonische metalband dat beelden van oude beschavingen oproept met hun moderne metal. Daarnaast komt Null Positiv als support mee. Mis dit event niet!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • 18:00 Zaal open
    18:30 Midnight Eternal
    19:15 Null Positiv
    20:10 Imperial Age
    21:30 Therion
  • Tweet this
Imperial Age
Null Positiv
Untill Rain


Melkweg tipt