Thomas Rhett

Thomas Rhett

OZ
€ 20,- + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Thomas Rhett

Support: Rhett Akins

De Amerikaanse singer-songwriter Thomas Rhett is een country-artiest van de nieuwe generatie. De zoon van country-ster Rhett Atkins mengt country onder andere met funk, R&B en hiphop. Daarmee is hij een artiest die zowel de country scene heeft verdeeld als dat hij de perfecte songs heeft voor een feestje. Zijn debuutalbum 'It Goes Like This' werd goed ontvangen. Op zijn tweede album, 'Tangle Up' uit 2015, is de zanger volwassener geworden en gooide hij hoge ogen met de singles 'Crash & Burn' en 'Die A Happy Man'. Dit belooft wat voor de eerste Nederlandse show voor deze country-ster in wording!

Support is in handen van zijn vader Rhett Atkins!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 


Melkweg tipt