TiiwTiiw

TiiwTiiw

Max

Prijs € 28,75*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

TiiwTiiw

Ilias Barni, beter bekend als TiiwTiiw, ontwikkelde op zeer jonge leeftijd een grote interesse voor muziek. Op 13-jarige leeftijd sloot hij zich aan bij een Dakka Marrakchia-ensemble, populaire muziek die Marokkaanse dans en trance combineert met islamitische religieuze zang. Tussen 2008 en 2014 werd hij (vooral in Brussel) bekend met zijn Dakka-band: 'Dakka TiiwTiiw'.

Enkele jaren later lanceerde hij zijn project 'Dream Tiiw'. Samen met o.a. Naza, L'Algerino, Rachid Kasmi, Dj Hamida, Cheb Nadir, Blanka en Sky bracht hij talrijke hits uit. Inmiddels zijn de videoclips van TiiwTiiw meer dan een miljard keer bekeken op YouTube.  Enkele maanden geleden bracht hij zijn eerste solo album 'Khosé uit die hij op 5 maart 2022 live zal spelen bij ons in de Max! Be there! 


Melkweg tipt