Tom Misch

Tom Misch

Upstairs
12,50 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Tom Misch

support: Carmody

De eindeloze zorgeloosheid van een dag aan het strand, de vreugde en de melancholie van je eerste zomerliefde; Tom Misch' muziek brengt je brein onmiddellijk in zomerse toestand. Aan zoiets ingewikkelds als genres doet Misch niet, want de jonge Londenaar kan zowel heerlijke beats, speelt gitaar én viool. Zingen doet hij ook niet verkeerd, al laat hij dat vaker over aan zijn vrienden als Carmody, Loyle Carner en  Jordan Rakei. Zijn geluid zit zo ergens tussen de liedjes van Jack Johnson, de hiphop van J Dilla en de zwoele elektronica van James Blake. Deze zomer veroverde hij talloze harten op festivals als ITGWO, nu komt hij terug voor zijn eerste clubshow!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt