Tourist

Tourist

Upstairs
€ 15 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Tourist

De Britse producer William Phillips alias Tourist is voor velen nog altijd de man achter Sam Smith's 'Stay With Me', waarvoor ze samen een Grammy wonnen. Maar met zijn eigen danceproducties onder de naam Tourist heeft hij inmiddels ook een groeiende groep fans zeer blij gemaakt. Zijn producties zijn zowel intelligent en gelaagd als diep emotioneel, vaak geïnspireerd op sleutelmomenten uit zijn eigen leven. Zo is zijn debuutalbum 'U' een emotionele terugblik op een vier jaar durende relatie. Naast Sam Smith werkte hij ook samen met Disclosure, Lianne La Havas en Jessie Ware. Het lijkt erop dat de soulvolle, melodische productiestijl van Tourist nog een hele hoop extra harten gaat veroveren.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt