Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis

Max

Prijs € 25,30*

Tickets

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Dit is het verplaatste programma van 11 april. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Trijntje Oosterhuis

Special guests: Diggy Dex / Alain Clark / Glen Faria / Candy Dulfer / Linde Schöne

Dit is het verplaatste concert van 11 april 2020 en later 13 september 2020.

Begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een paar bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. 'Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Support: Joni Jules

Joni Jules (2000) is een Rotterdamse singer-songwriter met Jamaicaans, Antilliaanse en Nederlandse roots, die niet in één specifiek genre te omlijsten valt. Ze begeleid zichzelf op gitaar, is multi-instrumentalist en schrijft Nederlands- en Engelstalige nummers. Met haar nummers treedt zij individueel op. Haar liedjes gaan over verbondenheid, liefde, eenheid, vrijheid en zelfbewustzijn.

Support: Joni Jules

Melkweg tipt