Trippie Redd

Trippie Redd

Max

Prijs € 28,75*

Uitverkocht

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 2 april naar 1 september en is daarna verplaatst van 1 september ‘21 naar 9 februari ’22. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. Er zijn nog wel kaartjes beschikbaar van de Trippie Redd show in 013. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Trippie Redd

Dit is de vanwege coronamaatregelen verplaatste show van 2 april en 1 september 2020 en is uitverkocht. Reeds gekocht tickets en lidmaadschappen blijven geldig. Er zijn nog wel tickets beschiikbaar voor de Trippie Redd show in 013

Big14 know what the f* going on!

‘Topanga’, ‘Dark Knight Dummo’, ‘Shake It Up’ en de lijst met hits gaat nog wel even door. We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Trippie Redd! De rapper brak in 2015 door op 16-jarige leeftijd toen hij zijn eerste mixtapes dropte en tekende bij het label Strange Entertainment. Een jaar later bereikte Trippie’s mixtape ‘A Love Letter to You’ (ALLTY) de top 100 van de Billboard 200! Hij heeft daarna niet stilgezeten want dit jaar is zijn nieuwe album 'Trip At Knight' uitgekomen met featurings van Playboi Carti, Juice WRLD and more. Don't sleep on this one! 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt