Typhoon

Typhoon

Lichtinval

Externe locatie

Prijs € 34,50*

Afgelast

Deze shows zijn verplaatst naar AFAS Live, maar kunnen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus ook op de nieuwe locatie helaas geen doorgang vinden. De shows worden daarom afgelast. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Typhoon

Lichtinval

Dit concert is verplaatst naar de AFAS Live. Tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling.

Muziek is liefde en liefde is er om te delen! Dát gaat Typhoon op 22 november met zijn Titanenband doen.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. De verhalenverteller viert in zijn muziek het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. 

De rust die hij heeft ervaren tijdens zijn pauze, maakt dat hij er weer klaar voor is om zijn muziek - en dus liefde - te delen! In juni komt hij met een nieuw album, waarvan nieuwste single ‘Ogen Dicht’ net is uitgekomen. Liefde is meer dan muziek en dat zal deze dagen ook zo ervaren worden, so stay tuned voor meer!

Typhoon staat bekend om zijn persoonlijke uitingen over keuzes, slavernij, ambitie en religie op een eerlijke en kwetsbare manier. Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. 

Na alle hoogtepunten in zijn carrière vanaf 2004, was in 2018 de energie van Typhoon even totaal op. Hij belandde in een burn-out en werd gedwongen rust te nemen. In februari 2018 kondigde Typhoon dan ook een pauze aan. In de pauze was er veel rust en bezinning, maar ontstond er geleidelijk aan ook nieuwe muziek. En die nieuwe muziek is er nu. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt