Ukrajina

Ukrajina

Max, OZ, Cinema
Regular:

Prijs € 27,60*

Afgelast

Early

Prijs € 21,85

Dit programma is eerder verplaatst van 10 mei 2020 naar 11 oktober 2020, maar kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus ook op de nieuwe datum geen doorgang vinden en het is helaas niet gelukt een nieuwe vervangende datum te vinden. Het wordt daarom afgelast. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ukrajina

Alyona Alyona / YUKO / Latexfauna / Cape Cod / Love ‘n Joy / Postman / Sasha Boole / Lucas Bird / Straytones / The Unsleeping / Kurs Valut / 5 Vymir

Oekraïne is een van de meest onbekende, en onontdekte landen in Europa. Dit is, zeker op cultureel gebied, volstrekt onterecht! UKRAJINA geeft je de kans kennis te maken met de beste bands en artiesten die het land, in diverse genres, van singer songwriter- tot electronica, op dit moment rijk is. Daarnaast vindt er een documentaireprogramma plaats met aansluitend een Q&A met de makers. In restaurant MILK kan je kennismaken met de moderne Oekraïense keuken.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 


Melkweg tipt