Valvetronic Brassband

Valvetronic Brassband

EP Release

Upstairs

Prijs € 11,50*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 21 maart. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Valvetronic Brassband

EP Release

Dit is het verplaatste programma van 21 maart. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Deze jonge twaalfkoppige brassband uit Amsterdam, Rotterdam en omstreken heeft na een zomer vol shows op onder andere North Sea Jazz, ADE en Oerol iets moois voor je: de eerste EP, met de welluidende titel 'First Mayhem'. Vanaf 6 maart op alle streaming-platformen te beluisteren, en dat moet natuurlijk officieel gevierd worden! Met veel blazers en een overdonderende liveshow, en heel veel dikke nieuwe tunes.

 "Natuurlijk spelen we alle nummers van de EP en de voorgaande 3 singles, maar daarnaast kunnen jullie een geheel nieuwe show verwachten met voorproefjes van nog nooit eerder uitgevoerde nummers en heel veel andere extra's. Houd onze socials en events in de gaten voor updates over de plaat die we jullie de komende maanden gaan geven... Kom met ons geschiedenis schrijven en ben bij onze allereerste release show ooit!"

Valvetronic Brassband op Eurosonic Noorderslag 2019

Melkweg tipt