Valvetronic Brassband

Valvetronic Brassband

EP Release

Upstairs

Prijs € 11,50*

Uitverkocht

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 21 maart 2020 naar 15 oktober 2020 naar 3 april 2021 naar 11 december 2021 en nu naar 17 maart 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Bij dit programma gelden geen coronamaatregelen en is ook geen testbewijs nodig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Valvetronic Brassband

EP Release

Valvetronic is een twaalf-koppige brassband uit Amsterdam die elk publiek uit zijn dak laat gaan. Hun muziek, een mix van House/Dance/HipHop en meer, barst van de energie! Deze band heeft sinds hun debuut in 2018 menig groot podium platgespeeld. Denk aan festivals als ESNS, ADE, North Sea Jazz, Oerol en So What’s Next.

In het najaar van 2021 bracht de band haar langverwachte debuutalbum uit: 'Before The Dawn’. Deze plaat is een ode aan het nachtleven dat momenteel door iedereen gemist wordt. Van een regenachtige met neon verlichte steeg tot diep in een stampende nachtclub, en van een heldere sterrenhemel tot een bruisend festival, waar iedereen danst tot de zon opkomt! Het geluid? Een unieke mix van analoog en digitaal, daar waar akoestische instrumenten en elektronische productie samenkomen en elkaar versterken. Deze album release gaan zij nu met jullie vieren! Deze explosie van beats, brass en bangers moet je live hebben meegemaakt!


Melkweg tipt