• Concert

Van Pletzen / Early B

support: Droomsindroom

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:00 Droomsindroom 21:00 Van Pletzen / Early B

Van Pletzen
Van Pletzen is een duo producers genaamd Peach Van Pletzen en Matthieu “Nik Nax” Auriacombe. Ze hebben veel van de grootste hits in Zuid-Afrika mede mogelijk gemaakt en creëren nu hun eigen unieke stroming van feel good dance music met een productionele waarde die zij zelf beschrijven als ‘a kak lekker vibe’. Van Pletzen heeft een solide following opgebouwd die geen genoeg kan krijgen van hun satirische muziekvideo's, vlijmscherpe humor en sociaal commentaar. In oktober releasten ze de nieuwe single van hun gelijknamige album 'Dit is wat dit is', en die smaakt naar meer! 

Early B
Meester van lyrische flow en komische punchlines: Early B is uitgegroeid tot een gewilde naam op evenementen en festivals in heel Zuid-Afrika. De tweetalige rapartiest heeft zichzelf sterk geprofileerd met behulp van community en actueel gedreven teksten over een fusie van hiphop en dance beats. De opzwepende deuntjes in combinatie met zijn immense aanwezigheid op het podium en zijn energieke liveoptredens belooft wat!

Support: Droomsindroom 
De avond wordt ingeluid door Droomsindroom, twee Zuid-Afrikaanse broers die in april vorig jaar doorbraken met hun single 'Hey Sonneblom'. Check zeker hun eerste EP 'Aansteeklik', en wees er op tijd bij deze avond!