Verkiezingsdebat BNNVARA

Verkiezingsdebat BNNVARA

Met aansluitend nabeschouwing bij Op1

Max
Besloten

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Verkiezingsdebat BNNVARA

Met aansluitend nabeschouwing bij Op1

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart leidt Jeroen Pauw vanuit de Max: vier avonden achter elkaar een debat tussen telkens twee lijsttrekkers van de grote politieke partijen. Het speciale tv-programma 'Pauw's Verkiezingsdebatten' is op maandag 8, dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 maart te zien om 22.10 uur bij BNNVARA op NPO 1. Vervolgens vindt telkens een nabeschouwing op het debat plaats in de talkshow Op1. 

De volgende lijsttrekkers maken hun opwachting:

  • Maandag 8 maart: Lilianne Ploumen (PvdA) en Sigrid Kaag (D66)
  • Dinsdag 9 maart: Wopke Hoekstra (CDA) en Jesse Klaver (GroenLinks)
  • Woensdag 10 maart: Lilian Marijnissen (SP) en Gert-Jan Segers (CU)
  • Donderdag 11 maart: Geert Wilders (PVV) en Mark Rutte (VVD)

Jeroen Pauw: 'Ik verheug mij zeer op deze serie debatten. We hebben met de politiek leiders van de acht grootste partijen 1-op-1 debatten, elk vijftig minuten lang. Dus alle tijd voor scherpte, diepte en ruimte voor de actuele thema's, zoals zorg, klimaat, economie en wonen. Bovendien zijn dit voor vier van hen de eerste Tweede Kamerverkiezingen, dus ook nog ruimte om ze persoonlijk te leren kennen.'

De Tweede Kamerverkiezingen bij BNNVARA
Op de BNNVARA-kanalen is de komende periode extra aandacht voor de verkiezingen. Alle content van BNNVARA over de verkiezingen wordt verzameld op deze pagina: https://www.bnnvara.nl/verkiezingen.

Stemmen in de Melkweg
Op 17 maart zijn onze deuren geopend als een van de stemlocaties in Amsterdam Centrum. Meer informatie hierover lees je hier.