Videoclip Release: Eva van Manen

Videoclip Release: Eva van Manen

Cinema
gratis

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Videoclip Release: Eva van Manen

Deze dag released Eva van Manen haar eerste videoclip bij haar nieuwe single 'Hoop Met Jou' in onze Cinema. Eva maakt Nederlandstalige popnummers met elektronische invloeden en een hiphoprandje. Haar muziek ademt verlangen uit. Voor de videoclip werkte Eva samen met regisseur Jitske Nap (Vice, Nachtlab). Ze herkenden een stadse, quirky, magisch-realistische esthetiek in elkaars werk die ze voor deze clip samen verder ontwikkelden. Denk glitters in een leeg jaren ’80 kantoorgebouw, terwijl een groep jonge dansers om Eva heen beweegt. 

“Met caleidoscopische choreografieën en een homogeen uiterlijk van de dansers ontstaat een anonimiteit, een homogeen geheel waardoor een persoon opgaat in de massa. Daarmee ontstaat een gelijkwaardigheid, waarmee we wilden laten zien dat we in de core als mens minder van elkaar verschillen dan we vaak denken. Ook laat het zien dat we door elkaar te ondersteunen meer kracht hebben.” Eva en Jitske over de choreografieën in de clip. 

Dit najaar gaat Eva op tour door heel Nederland met de Popronde. Na de screening van de videoclip is er een akoestisch optreden van Eva van Manen waarin ze een klein voorproefje geeft van haar live-show.

 • Regisseur
  Jitske Nap
  Jaar
  2019
  Land
  Nederland
  Duur
  30
  Gesproken taal
  Nederlands
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Spotify
 • Tweet this
Eva van Manen Hoop met jou live @ RADAR Melkweg