Waltzburg

Waltzburg

Max

Prijs € 17,25*

Tickets

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Waltzburg

Waltzburg komt naar Amsterdam! Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Na optredens in de Cinetol, Paradiso en Sugar Factory (RIP) is De Melkweg het laatste Amsterdamse Podium op de bucketlist van Waltzburg. Waar voor de meeste acts de coronacrisis een rustige periode was, knalde Waltzburg door met een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en uitverkochte seated shows.

Verwacht een avond met nieuw en oud werk, want eind september brengt de band een gloednieuwe single uit die alvast een voorproefje geeft van de nieuwe EP. 

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

Waltzburg - Cleo (Official Video)


Melkweg tipt