Waltzburg

Waltzburg

Max

Prijs € 17,25*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Waltzburg

Waltzburg komt naar Amsterdam! Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Na optredens in de Cinetol, Paradiso en Sugar Factory (RIP) is De Melkweg het laatste Amsterdamse Podium op de bucketlist van Waltzburg. Waar voor de meeste acts de coronacrisis een rustige periode was, knalde Waltzburg door met een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en uitverkochte seated shows.

Verwacht een avond met nieuw en oud werk, want eind september brengt de band een gloednieuwe single uit die alvast een voorproefje geeft van de nieuwe EP. Melkweg tipt