Waltzburg

Waltzburg

Max

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Vanwege het coronavirus gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Waltzburg

Waltzburg komt naar Amsterdam! Dit Nijmeegse vijftal maakt quirky indiepop met een optimistische ondertoon. Al vroeg in haar bestaan werd de band opgepikt door 3FM, die Waltzburg omdoopte tot 3FM Talent, met als resultaat dat de singles ‘Gotor’ en ‘Cleo’ regelmatig op de zender te beluisteren zijn. Na optredens in de Cinetol, Paradiso en Sugar Factory (RIP) is De Melkweg het laatste Amsterdamse Podium op de bucketlist van Waltzburg. Waar voor de meeste acts de coronacrisis een rustige periode was, knalde Waltzburg door met een nieuwe single, meerdere livestreams, radio-optredens en uitverkochte seated shows.

Verwacht een avond met nieuw en oud werk, want eind september brengt de band een gloednieuwe single uit die alvast een voorproefje geeft van de nieuwe EP. 

Waltzburg - Cleo (Official Video)


Melkweg tipt