Warm regards,

Warm regards,

Warm regards,

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Warm regards,

Warm regards,

Alison's Fall, L.A. Sagne, Hypnøs, L O M I ⅃, summer san, M.E.A.T.

Warm Regards is een afstudeer avond van het Conservatorium van Amsterdam. Nieuwe projecten van Martin Brummelkamp, Lazlo Rogier en Paul Much worden deze avond voor het eerst gepresenteerd, met diverse verkenningen naar soul, R&B, punk, rock & breakbeat.

Hypnøs
Het elektronische live project van Duitse producer Paul Much Verwacht dromerige IDM afgewisseld met Techno en veel Breakbeats.

L O M I ⅃
Laat zich leiden door de electronica en het organisch willen bewegen in een geprogrammeerde maatschappij. De combinatie van industrial-pop, triphop en een vleugje avant-garde geeft L O M I ⅃ een krachtig karakter, waaruit het vanzelfsprekende steeds weer onder de loep wordt gelegd.

L.A. Sagne {El’e'sensj}
Garage Punk met een flinke dosis adrenaline. Een wall of sound die je omver blaast, bandleden die om je oren vliegen en een ‘in your face’ energie, een show die je onmogelijk kan bijhouden. Verwacht 10 liedjes in 20 minuten.

MEAT
Muziek zoals aardappelen en vlees. Een net ontkiemde band die draait op een V8 motor. Grunge, stoner en punk zijn de basis ingrediënten die dit tweetal zullen serveren.

Summer San
Australische soul/pop-zangeres Summer Disbray debuteert samen met haar band een live uitvoering van de opkomende plaat: ‘Bad Advice’. Lage intieme passages worden gemixt met electronische beats en soul. Een hybride sui generis sound met veel gitaar & precies genoeg 808’s.

Alison’s Fall
Zware, vunzige klanken vormen de basis van Alison’s Fall. Als een ‘force of nature’, dreigend en onheilspellend veranderen de gitaarriffs in een explosie aan geluid. De ‘walk like a badass’ mentaliteit vormt de onderlaag, een contrast met het onbereikbare en mysterieuze van de vocalen. De sexiness van Rock ’n Roll maar dan in het spijkerjasje van Alison’s Fall.

Deze avond is onderdeel van het eindexamenfestival Maydays vanuit de Popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam.