MO'KNOWLEDGE | ONLINE

MO'KNOWLEDGE | ONLINE

Met Nabila Shares

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MO'KNOWLEDGE | ONLINE

Met Nabila Shares

Podcastserie

Nieuwe week, nieuwe podcast én een nieuw thema. Deze week staat de Mo’Knowledge podcast in het thema ‘Online’. Tegenwoordig zijn we iedere dag online te vinden en zitten we bijna de hele dag op verschillende soorten sociale media platformen. Met een aantal clicks kun je alles de wereld insturen, maar niets verdwijnt meer zodra het eenmaal gepost is. Wat je post en jouw online zichtbaarheid is daarom heel erg belangrijk, óók in de urban scene.

In deze aflevering vertelt influencer en schrijfster Nabila Shares alles over het online leven. Wil jij weten hoe je je doelgroep bereikt? Hoe je omgaat met je volgers en de onlime do's & don'ts? Beluister de podcast hier! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.