MO'KNOWLEDGE | FOCUS

MO'KNOWLEDGE | FOCUS

MET Framez Productions

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

MO'KNOWLEDGE | FOCUS

MET Framez Productions

Podcastserie

Deze week staat de MO' Knowledge Podcast in het teken van 'Focus'. In de Urban scene wordt er van alles vastgelegd op beeld. Van videoclips tot clubnachten. In deze aflevering gaan we in gesprek met videoclipmaker Merijn van Framez Productions. Merijn is  videograaf en heeft samen met zijn team al honderden videoclips gemaakt voor de grootste artiesten. Tune in als jij wilt weten hoe hij is begonnen en om alle basics mee te krijgen die je nodig hebt om een goede clip in elkaar te zetten.

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.