Mo´Knowledge | Music Industry 101

Mo´Knowledge | Music Industry 101

Met Kimberlegal

Online

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Mo´Knowledge | Music Industry 101

Met Kimberlegal

Podcastserie

Op donderdag komt de tweede aflevering van onze nieuwe podcastserie MO´KNOWLEDGE Podcast uit! We pakken door op het thema van de laatste aflevering, namelijk Music Industry 101. Dit keer spreken we met artiest, juridisch adviseur en coach Kimberley Mungra. In deze aflevering staat zij natuurlijk als artiest in de spotlight, maar hebben wij het ook over haar als juridisch adviseur in de muziekindustrie. Wil jij de 101's over waar je o.a. op moet letten als je bij een label tekent, of wanneer het de juiste tijd is om met een manager te werken? Beluister de podcast hier! 

Deze podcastserie is georganiseerd in samenwerking met Yallah Yallah, New Metropolis Nieuw-West en Paradiso Melkweg Productiehuis. Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.

MO

'MO' is het netwerkevenement waar jonge creatieven samenkomen om de nodige kennis op te doen over alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen in de urban muziekscene. Tijdens 'MO' worden er verschillende panelgesprekken en workshops gehouden over belangrijke onderwerpen die je op weg helpen in je carrière als beginner. In deze audio podcastserie gaan wij wekelijks in gesprek met verschillende experts in het creatieve werkveld over onderwerpen zoals geld, werken binnen de muziekindustrie en online zichtbaarheid.