Wat is die MO - luistersessie

  Locatie: Kazerne Reigersbos. Summervibes + bites!

  Externe locatie

  Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • gratis

  Je kunt je aanmelden door een gratis ticket te reserveren via de knop hierboven. Let op: Dit event vind plaats in Kazerne Reigersbos, Remmerdenplein 100, 1106 AK Amsterdam Zuidoost.

  17:00 inloop 17:30 luistersessie + tips 19:00 food, drinks, dj

  Join us bij onze nieuwe editie: MO Summer Vibes; een sunny get together vol nieuwe tunes, kennis en bomb food. De perfecte opportunity om te connecten met like-minded people en onze industry friends, kennis op te doen en samen de zomer af te trappen.

  17:00-19:00 Luistersessie + Tips ‘n Tricks
  Heb je een banger gemaakt en wil je als artiest of producer feedback van grote go-getters? Say less! Kom langs en speel je hardste demo af op onze soundsystem. Onze industry friends geven direct feedback.

  Nog niet ready om je tracks te delen? Geen stress, we droppen de knowledge om je tracks radio ready maar ook demo ready te krijgen. 

  Gasten: 

  • Darnell Yzer - Next Era Publishing (o.a. Laidback Luke & Damaru)
  • Chief - Producer at Soulsearchin’
  • Dave Gans - Striker Recordings (o.a. Architrackz, Bryan MG & JMANI)

  19:00-21:00 DJ + cook-out
  Na de luistersessie is er tijd om te linken. Wij providen drinks, grilled food en een DJ met de heetste tunes. Hier krijg je de kans om te connecten met peers en industry professionals. We nodigen altijd de top tier uit ons netwerk uit die je advies kunnen geven of met je mee kunnen denken. You don't wanna miss this one!

  MUSIC BY: DJ MYSTIC

  Entree is gratis maar houd een paar donnies op zak voor food & drinks.