Waterparks

Waterparks

European Tour 2020

OZ

Totaalprijs € 19*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Incl. € 16,50 ticketprijs voor leden. Incl. € 2,50 servicekosten. Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Waterparks

European Tour 2020

Poppunktrio Waterparks komt terug naar Melkweg. Deze keer met een gloednieuw album die in oktober 2019 uitkomt. Waterparks groeide op met bands als Blink 182, Fall Out Boy en Good Charlotte en dat is te horen. Poppunk zoals het bedoeld is: energiek en met ongekende passie. In de prijzenkast staan een Alternative Press Award, een Rock Sound Award en de eerste EP werd geproduceerd door niemand minder dan Benji Madden van Good Charlotte. De drie heren uit Texas waren al te zien op de Warped Tour en als supportact voor bands als Sleeping With Sirens, All Time Low en Never Shout Never. Nu is het tijd voor Waterparks om het stokje over te nemen en de poppunk toekomst veilig te stellen.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Waterparks "Lucky People" (Official Music Video)

Melkweg tipt