WHAT LIES BENEATH

WHAT LIES BENEATH

WHAT LIES BENEATH THE VALIDATION YOU SEEK?

Upstairs
regulier:

Prijs € 15

regulier ticket + merchandise t-shirt

Prijs € 35

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit *** Je kunt een t-shirt van de voorstelling aanschaffen, door een ticket te kopen inclusief merchandise. Je kunt jouw custom-made t-shirt ophalen bij de zaal, vlak voor of na de voorstelling.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

WHAT LIES BENEATH

WHAT LIES BENEATH THE VALIDATION YOU SEEK?

In zijn multidisciplinaire one-man-show schijnt BOИSU de schone schijn-werpers op een ietwat viezig onderwerp; leugens. BOИSU vertelt op poëtische wijze over zijn niet zo unieke ervaring als immigrant opgroeiend in de Bijlmer. Niet weten op welke dag je écht kaarsjes op een taart mag uitblazen of er op latere leeftijd achter komen dat je ‘moeder’ eigenlijk je zus is. Rauwe voeding voor een serieuze identiteitscrisis en de perfecte broedplaats voor schaamte, isolatie en frustratie. Een verhaal uit - maar ook van - duizenden. Jij als kijker bent getuige van hoe BOИSU zich een weg baant door opgelepelde leugens en halve waarheden in leven en liefde.

De dichterlijke monologen worden afgewisseld met performances van zijn Hip-Hop nummers en versterkt door visuals geprojecteerd op een box van tule. De show ‘WHAT LIES BEИEATH’ valt in de categorieën muziektheater en performance art. De show is volledig in het Engels.

Disclaimer: het kan dat er tijdens deze show tegen je gelogen wordt. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele mystificatie.

Let op: Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

Credits:
Spel, tekst en muziek: BONSU
Regie: Raymi Sambo
Dramaturgie: Ayden Dijkstra
Muziekproductie/DJ/soundscapes: All1NE
Creative Producer/Projectcoördinator: Marsha Peters
Graphic design/Projectcoördinator: BONSU
Visuals projecties: Velli
Gaffer / Techniek: Finn van Woensel
Marketing: Max Hartwig
Beamers: BeamSystems
Kunst installatie: AudioEye
Fondsenwerver: Celine Bosman

  • 19:30 deuren open
    20:00 WHAT LIES BEИEATH
  • Tweet this