Woodie Smalls

Woodie Smalls

Upstairs

Prijs € 13,60*

CJP

Prijs € 10,80

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Woodie Smalls

Al vanaf 19-jarige leeftijd is de Belgische Woodie Smalls one to watch. Rappend in het Engels brengt hij een frisse kijk op de klassieke hiphop sound en weet zo sinds zijn debuutalbum ‘Soft Parade’ zowel de harten van new school als old school hiphopfans te veroveren. In 2015 werd hij al geselecteerd als een van de Encore Freshmen, en vandaag de dag zien ook grote nieuwsmedia als Complex en Noisey de potentie en noemen hem als één van de grootste Europese talenten.

Op zijn meest recente singles zoekt Woodie zijn eigen sound in het jeugdige hiphoplandschap, gebruikmakend van keiharde 808’s en met een focus op goede vibes. Een nieuw album is ook in de maak en zou heel snel moeten komen. Check de toekomstige superster 15 december in onze Upstairs!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Woodie Smalls - Tokyo Drift (Official Video) ft. K1D

Melkweg tipt