Work it Out

Work it Out

For and about unemployed youngsters

Expo
Gratis

wo t/m zo, 12:00 - 21:00 uur

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Work it Out

For and about unemployed youngsters

Meriam Rouabah & Rosalie Nooter

Jong en werkloos. Van 20 juni t/m 20 juli staat in de Melkweg Galerie de expositie WORK IT OUT. Fotografe Meriam Rouabah en schrijfster Rosalie Nooter portretteren een nieuwe generatie die de gevolgen van de economische crisis aan den lijve ondervindt. Het is niet zo somber als het klinkt, integendeel juist.

De jeugdwerkloosheid is op dit moment historisch hoog: 135.000 jongeren onder de 25 jaar zijn werkloos in Nederland, het dubbele van de gemiddelde werkloosheid. Meriam en Rosalie maakten zelf deel uit van deze groep en vroegen diverse jonge fotografen het dagelijks leven van zeven werkloze generatiegenoten in beeld te brengen. Inspirerend werk met een positieve insteek van Antonio Guzman, Dim Balsem, Jochem Sanders , Laisa Maria, Meriam Rouabah, Nick Helderman en Sharieta Berghuis.

Maar werkloos ben je zeker niet alleen. Op vrijdag 4 en 11 juli presenteren we van 20:00 tot 23:00 uur WORK IT OUT TOGETHER: een avondje zinvol consumeren en ontmoeten in de Melkweg Galerie, met een thema. Op 4 juli: Create Yourself, en 11 juli: Leef Goedkoop. Met o.a. een kledingruilbeurs door Anne Stooker (Soepboer&Stooker), The Unemployed Sound Set (BEA) en tips over jezelf presenteren door Zongroep. Toegang gratis!

Voor actuele info like de facebookpage: www.facebook.com/expoworkitout

Kom naar de opening van Work it Out (20 juni) en schrijf je daar gratis in voor de online training ‘Zit ik op koers?’ door www.zongroep.nl. Krijg inzicht in je talenten en zoek uit wat jou uniek maakt! Ook met BEA en tunes van Tom Waist (Homework).