Yelawolf

Yelawolf

Max

Prijs € 28,75*

Afgelast

VIP Package (SOLD OUT)

Prijs € 125

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan. VIP package includes: - General admission ticket with early entry - Meet & Greet and photo opportunity with Yelawolf - Limited edition Yelawolf tour poster - Exclusive merch gift - Commemorative VIP laminate De VIP tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Yelawolf

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Rapper Yelawolf is al sinds 2005 actief in de scene maar brak pas echt door in 2010 met zijn EP ‘Trunk Muzik’. In hetzelfde jaar tekende hij bij Interscope en een jaar later bij Eminem’s label Shady Records. Yelawolf schildert alledaagse armoede en het harde leven met de suggestieve precisie van een meester verhalenverteller en toont de trots op zijn eigen achtergrond. In 2019 bracht hij de derde mixtape in de Trunk Muzik-serie uit met features van o.a. Machine Gun Kelly en Rittz. Later in 2009 bracht hij zijn zesde studioalbum uit genaamd ‘Ghetto Cowboy’ via zijn eigen label Slumerican. Op 14 maart in onze Max!

Big Henri zal het voorprogramma van Yelawolf verzorgen aanstaande zaterdag! Je kan Big Henri kennen van zijn track "Gangster" met Yelawolf & Asap Rocky of van zijn meest recente project "Streetz wanna know"

 • 16:45 - 17:15 VIP check in
  17:30 VIP start
  19:00 zaal open
  19:30 Big Henry
  20:30 Yelawolf
 • Spotify
 • Tweet this
Yelawolf - Opie Taylor (Official Video)

Melkweg tipt