Yellow  Days

Yellow Days

Max

Prijs € 19,55*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Yellow Days

George van den Broek aka Yellow Days komt naar Amsterdam! Yellow Days is een verwijzing naar zijn synesthesie, het vermogen om kleuren te zien tijdens het luisteren naar muziek. Die extra emoties past de jonge Londenaar naar eigen zeggen toe in al zijn kunst, van de muziek die hij creëert tot aan het album artwork toe. Met zijn melancholische slackerpop en verleidelijke vocalen wordt zijn stijl ook wel een sensuele versie van Mac DeMarco en King Krule genoemd. Dit jaar is de excentrieke Brit terug met een gloednieuwe plaat en een collab met 'die andere slackerguy' Mac DeMarco!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt