Youngr

Youngr

Upstairs
€ 12 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Youngr

Het is een mooie tijd voor one man bands dezer dagen. Multi-instrumentalisten duiken de studio in en ontpoppen zich tot producermachines. Slechts sommigen onder hen, denk bv. Jack Garrat, slagen erin zich echt te onderscheiden: Youngr is er zo eentje. Hij speelt alles real time, gooit er loopts tegenaan en dat helemaal in zijn eentje! Zijn debuut ‘Out of my System’ lanceerde hem als donderslag bij heldere hemel in de dance scene, met een stukje elektronisch meesterschap, met een dikke pop rand. Uitermate dansbaar, nooit te zwaar of te diep en eind oktober nog 3FM megahit!  25 februari laat hij in onze Upstairs geen steen onbewogen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt