Yung Internet

Yung Internet

Zomersessies - a night op et plein

Max

Prijs € 17,25*

Afgelast

Dit concert is helaas afgelast vanwege onvoorziene omstandigheden. Het bedrag van aangeschafte tickets en eventuele lidmaatschappen wordt automatisch teruggestort.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Yung Internet

Zomersessies - a night op et plein

Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse hiphopformatie, bestaande uit Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink debuteerde eind 2014 met hun EP genaamd J.O.B.S. De terugkerende lijn in de tracks is de sociale mediacultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel terug in weet te vinden.

Sindsdien worden er aan de lopende band EP's gedropt, waarvan de laatste 'CYBERNETIC HEDONISM' begin dit jaar uitkwam. Na het uitverkochte optreden in onze OZ geven de heren in augustus een kijkje in hun huiskamer met een theater/muziekshow. Kom hangen met je vrienden!  

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt