Yung Lean & Sad Boys

Yung Lean & Sad Boys

Max

Prijs € 19,30*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Yung Lean & Sad Boys

Het begon in 2013: Een piepjong rapfenomeen nam het internet over met zijn liefde voor hiphop, ice tea, Super Mario en Pokémon. We hebben het hier over cultheld Yung Lean. Deze cloudrapper staat bekend om zijn zwaarmoedige teksten en videoclips die een, soms verontrustend, beeld schetsen van wat er omgaat in hoofden van youth nowadays. Zijn spacey beats die je trommelvliezen er flink van langs geven hebben deze Zweedse rapper wereldwijde faam en uitverkochte shows opgeleverd. Op zijn eigen recordlabel Sad Boys Entertainment heeft hij drie albums, een mixtape en een keur aan singles uitgebracht. Support is de Londense Palmistry: etherische synths, woozy beats en super super smooth vocals. 

Vorig jaar stond hij hier al in een uitverkochte Max, en zijn we trots Yung Lean deze winter terug te verwelkomen in dezelfde zaal, out of the cloud, into the Dam. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • 19:00 zaal open
    19:30 Palmistry
    20:30 Yung Lean & Sad Boys
  • Tweet this


Melkweg tipt