Yung Lean: In My Head (2020)

Yung Lean: In My Head (2020)

Cinema
Regulier:

Prijs € 12,50

Cineville

Prijs € 0

Deurverkoop

Prijs € 12,50

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen niet reserveren voor deze voorstelling.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Yung Lean: In My Head (2020)

Deze muziekdocumentaire is een meeslepend portret van een jonge man op weg naar volwassenheid, gevormd door roem, drugs, vriendschap en depressie. Na viral te zijn gegaan met een muziekvideo op YouTube, begint de 16-jarige Yung Lean met zijn Sad Boys aan een wereldtour, aangemoedigd door de grootste namen in de muziekindustrie, zoals Frank Ocean, Travis Scott en Justin Bieber. De film is een succesverhaal van een ongekende omvang dat nooit eerder weggelegd was voor een Zweedse hip hop-artiest.

Let op: om er zeker van te zijn dat er voldoende afstand in de zaal gewaarborgd kan worden, verkopen we twee soorten tickets: solo- en duotickets. Duotickets zijn uitsluitend per set van twee stuks te koop. Je ontvangt twee e-tickets en deze geven samen toegang aan twee bezoekers die op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar plaats kunnen nemen in de zaal. Een soloticket geeft toegang voor één persoon. Hiermee kun je plaatsnemen in de zaal op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Het is niet mogelijk om meer dan één soloticket tegelijk aan te schaffen. 

Voor houders van de Cinevillepas is het helaas in deze situatie niet mogelijk een kaart te reserveren. Wanneer de voorstelling niet uitverkocht is kun je wel een kaartje aan de kassa afhalen vanaf 30 minuten voor aanvang.

 • Jaar
  2020
  Land
  Zweden
  Duur
  96 minuten
  Gesproken taal
  Zweeds
  Taal ondertiteling
  Engels
 • Zaal open: 18:30
  Start film: 19:00
  Einde film: 20:45
 • Spotify
 • Tweet this
Yung Lean: In My Head - Trailer (International)


Melkweg tipt