Zak Abel

Zak Abel

Max

Prijs € 17,25*

Uitverkocht

VIP Ugrade Package

Prijs € 66,70

www.ticketmaster.nl/event/236679?brand=nl_melkweg

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Zak Abel

support: Rika

Zak Abel brak door door toen hij zijn stem leende aan het nummer 'Unmissable' van Gorgon City. Hij zette een beginnende carriëre als professioneel tafeltennisser aan de kant en koos voor de muziek. Inmiddels heeft hij samengewerkt met grootheden als Tom Misch en pakt hij miljoenen views op Youtube. Op zijn debuutalbum uit 2017 mixt hij zijn soulvolle vocals met r&b en pop, een toon die hij in 2018 vrolijk doorzet kijkende naar zijn nieuwste single 'You Come First', een samenwerking met Saweetie. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 18:00 Meet & Greet
    19:00 zaal open
    19:20 Mags
    20:00 Rika
    21:00 Zak Abel
  • Tweet this


Melkweg tipt