Visitexpo

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. 

Online reservatie
Om toegang tot de expo te krijgen is een gratis online reservering vereist. Reserveer hier via de ticketknop een tijdslot voor de expo The Art of Escapism. Je kan ook ter plekke een reservering maken.

Bezoek
Voordat je de exporuimte kunt betreden, dien je je bij de suppoost te melden. Zij houden in de gaten of er niet te veel bezoekers tegelijkertijd zich in de exporuimte bevinden. Je dient de aangegeven route te volgen en je aan de aanwijzing van ons personeel te houden. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Ter plaatse zal je worden geïnformeerd over de geldende looproutes

Gezondheidscheck
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen we je om bij verkoudheids- of griepklachten thuis te blijven. Voor binnenkomst vindt er een verplichte gezondheidscheck plaats. Ook zullen we je vragen naar je contactgegevens. Op deze pagina vind je meer informatie hierover.

Basisregels
De basisregels voor al onze medewerkers, bezoekers, artiesten en leveranciers zijn als volgt:

- Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
- Blijf thuis als je verkoudheids- of griepklachten hebt
- Vermijd drukte, schud geen handen en vermijd fysiek contact met anderen
- Desinfecteer bij binnenkomst je handen en was regelmatig je handen
- Noteer bij aanmelden je naam en telefoonnummer in ons bestand
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
- Houd je aan de aanwijzingen van het personeel
- Reis zo veel mogelijk lopend of met de fiets naar de Melkweg, maak alleen gebruik van het openbaar vervoer indien het niet anders kan

Mondkapjesplicht
Het dragen van een mondkapje is tijdens een bezoek aan de Melkweg verplicht. We verzoeken je om je mondkapje bij binnenkomst op te zetten en tijdens alle loopbewegingen op te houden. Zodra je plaats neemt op je stoel mag je het mondkapje afzetten.  

Vragen
Heb je vragen over je bezoek aan de Melkweg in tijden van corona? Op deze pagina vind je een overzicht met de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@melkweg.nl Vanaf daar helpen we je graag verder.