Melkweg

Google Maps

Contact

Bereikbaarheid

Bezoek

 • Tijdschema's

  ​In de agenda staat bij elk programma een aanvangstijd, dat is de tijd dat de zaal open gaat. Bij concerten wordt het volledige tijdschema van de avond in de meeste gevallen uiterlijk een week van tevoren bekendgemaakt in de agenda. Aanvangstijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Eindtijden

  De lengte van een concert wordt bepaald door de artiest, we kunnen dus geen eindtijd aangeven bij concerten. In de meeste gevallen speelt de hoofdact maximaal anderhalf uur. Clubnachten duren gewoonlijk tot 04.00 of 05.00 uur. Bij films en theatervoorstellingen staat in de agenda aangegeven hoe lang deze duren​.

 • Huisregels
 • Minimumleeftijd

  ​Bij concerten en voorstellingen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders is aangegeven. Als je nog geen 16 jaar bent, raden wij je aan om samen met iemand te gaan die 18 jaar of ouder is.
  Bij clubnachten geldt een minimumleeftijd van 16 of 18 jaar. Als in de agenda geen leeftijd staat aangegeven is de avond 16+.
  Wanneer bij een film een minimumleeftijd geldt wordt dit in de agenda vermeld.

 • Minder validen

  In onze concertzalen werken we doorgaans alleen met staplaatsen. Aan weerszijden van de Max zaal en het balkon hebben we een aantal plekken waar je op kan leunen/zitten. Als je om medische redenen een echte zitplek nodig hebt, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van de show dit toelaat. In onze Max zaal hebben we ook een specifieke rolstoelplek en in de nabijheid van de zaal is er een miva toilet. In de overige zalen zijn geen specifieke rolstoelplekken, maar we kijken graag naar evt. mogelijkheden. Als je van bovenstaande voorzieningen gebruik wilt maken dan is het belangrijk dat je ons tijdig een e-mail stuurt op info@melkweg.nl, zodat we je goed kunnen informeren. In de omgeving van de Melkweg is een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen.​

 • Openingstijden MILK

  In MILK kun je terecht voor lunch, diner en borrel. Voor al het nieuws omtrent MILK verwijzen we je graag naar de Facebookpagina van MILK.

  Openingstijden:
  Maandag: gesloten.
  Dinsdag t/m zondag: 11:00 tot 23:00 uur.

  MILK is het aan onze Expo verbonden café en restaurant. Het is momenteel helaas nog niet bij alle programma’s mogelijk om na het diner direct de Melkweg in te lopen. Vindt het programma wat je bezoekt plaats in de OZ, dan kun je op vertoon van het betaalbewijs van het diner in combinatie met een geldig ticket en lidmaatschap direct naar binnen. Bezoek je een programma in onze Max, Upstairs, Cinema of Rabozaal? Dan bevindt de entree van de Melkweg zich aan de andere zijde van het gebouw. Uiteraard hopen we hier in de toekomst verandering in te kunnen brengen, zodat het ook bij programma’s in die zalen mogelijk is om binnendoor te steken!

 • Drank- en Horecawetgeving

  Vanaf 18 jaar mag je volgens de Drank- en Horecawet alcohol bestellen en nuttigen. Wij werken daarom met een polsbandjessysteem: Ben je tussen de 18 en de 25? Haal dan bij de kassa, portiers bij de entree of de speciale balie op vertoon van je legitimatiebewijs een polsbandje, zodat ze bij de bar in één oogopslag kunnen zien dat je 18 jaar of ouder bent. Het is verboden alcohol te kopen en door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij constatering wordt je de toegang ontzegd. Dit geldt ook voor de bezoeker die alcohol aanneemt.

 • E-mail nieuwsbrief

  Je kunt je voor onze nieuwsbrieven abonneren op deze pagina​. Je kunt kiezen uit de wekelijkse nieuwsbrief, met een overzicht van bevestigde programma's en het laatste nieuws, en diverse nieuwsbrieven per genre.

 • Gehoorbescherming

  De Melkweg steunt het convenant preventie gehoorschade muzieksector en daarmee ook de campagne I Love My Ears, omdat wij het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk van muziek kunt blijven genieten. Bij hoge geluidsdrukken is het belangrijk om bescherming te gebruiken, in de Melkweg zijn er dan ook oordoppen verkrijgbaar. Voor meer informatie over geluid en het dragen van gehoorbescherming verwijzen we je graag naar de website van ILoveMyEars en de website van de Nationale Hoorstichting.

 • Kluisjes / Garderobe

  Je kunt bij ons gebruik maken van kluisjes om je spullen in op te bergen. In onze kluisjes is ruimte voor 1 tot 2 jassen. Om het kluisje te sluiten, dien je een € 2 muntstuk in te werpen. Bij iedere zaal hangt er een wisselmachine waar je via een contactloze betaling een € 2 muntstuk kan kopen, of waar je geld kan wisselen. Je kunt dit ook doen bij onze servicemedewerkers. Let op: het kan druk zijn bij een uitverkocht programma, dan is het handig om een €2 muntstuk mee te nemen. Grote items kan je inleveren bij de servicebalie op de begane grond tegen € 2 of € 3 euro per item, afhankelijk van de grootte. Hele grote items zoals muziekinstrumenten of rolkoffers raden we aan thuis te laten of op te bergen in een kluisje op het station.

 • Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

  In ons Privacy Statement wordt omschreven hoe wij omgaan met de persoonlijke informatie van de bezoekers van onze website: www.melkweg.nl en kopers van toegangsbewijzen van de (mede) door ons georganiseerde programma's. Daarnaast hanteert de Melkweg de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals (PDF, 2 MB).

 • Suggesties, klachten, of complimenten

  Alle feedback ontvangen we graag via info@melkweg.nl.
  T.a.v. klachten hechten we aan een correcte en inhoudelijke afhandeling. Daartoe is het vaak noodzakelijk om de situatie eerst intern te onderzoeken voordat we een gegrond antwoord kunnen sturen. We streven ernaar binnen 14 dagen een persoonlijke reactie te sturen.

Kaartverkoop

 • Tickets

  ​De makkelijkste manier om tickets te kopen is via de knop ‘TICKETS’, die bij elk programma in de agenda staat. Aan de kassa zijn zowel tickets in de voorverkoop verkrijgbaar als voor de dag zelf. Ook kun je terecht bij verschillende voorverkoopadressen (bij deze adressen wordt een meerprijs van € 2,44 per ticket in rekening gebracht). 
  Let op: Melkweg.nl en Ticketmaster.nl zijn de enige officiële verkoopsites. Andere sites die tickets aanbieden zijn doorverkopers. Je betaalt hier vaak een veel hoger bedrag en je loopt het risico ongeldige tickets te kopen.

 • Openingstijden kassa

  De kassa opent elke dag om 12:00.
  De kassa sluit wanneer het programma van de dag is afgelopen en uiterlijk om 03.00 uur. Als er doordeweeks geen programma is, sluit de kassa om 18.00 uur. Als er in het weekend geen programma is blijft de kassa gesloten. Uitzonderingen op de genoemde tijden worden vermeld in de agenda. De kassa vind je bij de hoofdingang aan de Lijnbaansgracht.​ 

 • Servicekosten

  Bij het aanschaffen van tickets voor onze programma’s betaal je servicekosten, deze kosten bedragen 15% van de ticketprijs. Indien je je kaartje aan onze kassa of online via de website van Ticketmaster koopt, dan zijn dit de enige bijkomende kosten. Koop je tickets met postbezorging of bij een voorverkoopadres, dan betaal je aanvullende (distributie)kosten.

  Bij sommige (nacht)programma’s is er sprake van een aangepaste deurverkoopprijs. Indien dit het geval is, staat dit vermeld op onze website. Deze prijs geldt vanaf een half uur voor aanvang van het betreffende programma.

  In tegenstelling tot wat er in de artikelen 2.12, 6.3 en 6.4 van onze algemene voorwaarden genoemd wordt, zullen wij in het geval dat een evenement geannuleerd wordt voordat het is aangevangen of in het geval dat een evenement wordt verschoven naar een andere datum, waarbij de klant het evenement op de nieuwe datum niet kan of wil bezoeken, wel overgaan tot restitutie van het bedrag van de ticketprijs inclusief servicekosten. Dit heeft geen invloed op de overige voorwaarden genoemd in deze artikelen, deze blijven van kracht.

 • Kortingspassen

  ​Bij film en theater krijg je korting met CJP, Stadspas en als je 65+ bent op vertoon van je legitimatie. De korting varieert per programma en staat in de agenda aangegeven. Als CJP-lid krijg je ook korting op het Jaarlidmaatschap. Gratis toegang of korting met Cinevillepas varieert per film en wordt in de agenda vermeld. Meer info over Cineville vind je op www.cineville.nl.

 • Reserveren film / theater

  ​Je kan niet reserveren voor film en theater, maar wel tickets in de voorverkoop kopen via onze website zonder extra servicekosten te betalen.

 • Afgelast programma

  Indien een programma wordt afgelast, zal het bedrag van de tickets inclusief servicekosten en eventuele lidmaatschappen automatisch door Ticketmaster worden teruggestort op de rekening of credit card die is gebruikt voor de aankoop. In het geval van een credit card kan het tot uiterlijk drie weken duren voor het bedrag is verwerkt. Let op: Je kunt alleen een automatische terugbetaling verwachten wanneer je de tickets online via Ticketmaster hebt gekocht. Heb je een hard copy Ticketmasterticket gekocht? Dan lees je hier hoe je restitutie kunt aanvragen. Eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd. Heb je je ticket via een ander kanaal gekocht, dan raden we je aan contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf.

 • Verplaatst programma

  Indien een programma verplaatst wordt naar een nieuwe datum, dan blijven reeds gekochte tickets en lidmaatschappen gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je restitutie aanvragen via de website van Ticketmaster. Je krijgt dan het bedrag van je tickets + servicekosten en eventuele lidmaatschappen teruggestort op de rekening of credit card die is gebruikt voor de aankoop. Restitutie aanvragen kan tot een dag voor de nieuwe datum van het programma.

 • Uitverkocht programma

  Indien er bij een programma op onze site ‘uitverkocht’ staat, zijn er ook echt geen tickets meer te koop. We raden je ten zeerste af om tickets te kopen via andere websites dan Melkweg.nl of Ticketmaster.nl. Andere sites die kaartjes aanbieden zijn doorverkopers, waar je vaak een veel hoger bedrag betaalt en het risico loopt ongeldige kaartjes te kopen. Zie voor meer informatie over doorverkoop de site Weet Waar Je Koopt.​

 • Melkweg lidmaatschap

  De Melkweg is een non-profitorganisatie (stichting zonder winstoogmerk) met culturele en maatschappelijke doelstellingen. Doordat bezoekers naast hun kaartje een lidmaatschap kopen is het mogelijk om een breed cultureel aanbod te programmeren, met veel ruimte voor nieuw talent. Bij de meeste programma’s heb je een lidmaatschap nodig, dit staat altijd in de agenda aangegeven. Een maandlidmaatschap kost € 4, per ticket moet je een apart lidmaatschap kopen. Je kunt dit direct bestellen bij aanschaf van je ticket via Ticketmaster of los via deze link.

  Als je regelmatig de Melkweg bezoekt is het makkelijker en voordeliger om Jaarlid te worden voor € 25 per jaar. Naast het lidmaatschap krijg je als Jaarlid veel extra voordelen, zoals gratis toegang bij diverse programma’s. Meer info vind je op de Jaarledenpagina.

 • Klantgegevens

  Wij gaan met uiterste zorgvuldigheid om met de gegevens die je invult op deze site of die wij ontvangen via onze ticketingpartner Ticketmaster. Lees hier meer over in ons Privacy Statement.

 • Cadeaukaarten

  Via Ticketmaster kun je de Melkweg Gift Card kopen. Deze zijn alleen online te koop en in te wisselen, dus niet aan onze kassa. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar met waardes vanaf 10 tot 250 euro. Je kunt zowel een digitale als een fysieke giftcard bestellen. De digitale giftcard wordt per e-mail verstuurd en de fysieke giftcard per post.

Eten en drinken
Word jaarlid
Over ons
Vacatures
Technical specs
Zaalverhuur

Altijd vooraan met de nieuwsbrief

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Annuleren

Is je vraag niet beantwoord?


Partners

 • Gemeente Amsterdam
 • Fonds Podiumkunsten
 • Pepsi
 • I Love My Ears
 • Liveurope
 • Trans Europe Halles
 • Celebrate Safe
 • Code Culturele Diversiteit
 • AFK
 • Unique Venues of Amsterdam
 • Creative Europe Programme
 • Kornuit

Melkweg tipt

MILK EXPO: Atelier Jùnn

MILK EXPO: Atelier Jùnn

Melkweg bezoekers, Fotografie, Expositie

Killswitch Engage

Killswitch Engage

Metalcore

Benny Sings

Benny Sings

Nederlandse singer-songwriter, 'Not Enough'

The Flatliners

The Flatliners

Punkrock, Skatepunk


Agenda

Melkweg

Google Maps

Contact

Bereikbaarheid

Bezoek

 • Tijdschema's

  ​In de agenda staat bij elk programma een aanvangstijd, dat is de tijd dat de zaal open gaat. Bij concerten wordt het volledige tijdschema van de avond in de meeste gevallen uiterlijk een week van tevoren bekendgemaakt in de agenda. Aanvangstijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Eindtijden

  De lengte van een concert wordt bepaald door de artiest, we kunnen dus geen eindtijd aangeven bij concerten. In de meeste gevallen speelt de hoofdact maximaal anderhalf uur. Clubnachten duren gewoonlijk tot 04.00 of 05.00 uur. Bij films en theatervoorstellingen staat in de agenda aangegeven hoe lang deze duren​.

 • Huisregels
 • Minimumleeftijd

  ​Bij concerten en voorstellingen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders is aangegeven. Als je nog geen 16 jaar bent, raden wij je aan om samen met iemand te gaan die 18 jaar of ouder is.
  Bij clubnachten geldt een minimumleeftijd van 16 of 18 jaar. Als in de agenda geen leeftijd staat aangegeven is de avond 16+.
  Wanneer bij een film een minimumleeftijd geldt wordt dit in de agenda vermeld.

 • Minder validen

  In onze concertzalen werken we doorgaans alleen met staplaatsen. Aan weerszijden van de Max zaal en het balkon hebben we een aantal plekken waar je op kan leunen/zitten. Als je om medische redenen een echte zitplek nodig hebt, dan zetten we graag een stoel voor je neer, indien de drukte van de show dit toelaat. In onze Max zaal hebben we ook een specifieke rolstoelplek en in de nabijheid van de zaal is er een miva toilet. In de overige zalen zijn geen specifieke rolstoelplekken, maar we kijken graag naar evt. mogelijkheden. Als je van bovenstaande voorzieningen gebruik wilt maken dan is het belangrijk dat je ons tijdig een e-mail stuurt op info@melkweg.nl, zodat we je goed kunnen informeren. In de omgeving van de Melkweg is een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen.​

 • Openingstijden MILK

  In MILK kun je terecht voor lunch, diner en borrel. Voor al het nieuws omtrent MILK verwijzen we je graag naar de Facebookpagina van MILK.

  Openingstijden:
  Maandag: gesloten.
  Dinsdag t/m zondag: 11:00 tot 23:00 uur.

  MILK is het aan onze Expo verbonden café en restaurant. Het is momenteel helaas nog niet bij alle programma’s mogelijk om na het diner direct de Melkweg in te lopen. Vindt het programma wat je bezoekt plaats in de OZ, dan kun je op vertoon van het betaalbewijs van het diner in combinatie met een geldig ticket en lidmaatschap direct naar binnen. Bezoek je een programma in onze Max, Upstairs, Cinema of Rabozaal? Dan bevindt de entree van de Melkweg zich aan de andere zijde van het gebouw. Uiteraard hopen we hier in de toekomst verandering in te kunnen brengen, zodat het ook bij programma’s in die zalen mogelijk is om binnendoor te steken!

 • Drank- en Horecawetgeving

  Vanaf 18 jaar mag je volgens de Drank- en Horecawet alcohol bestellen en nuttigen. Wij werken daarom met een polsbandjessysteem: Ben je tussen de 18 en de 25? Haal dan bij de kassa, portiers bij de entree of de speciale balie op vertoon van je legitimatiebewijs een polsbandje, zodat ze bij de bar in één oogopslag kunnen zien dat je 18 jaar of ouder bent. Het is verboden alcohol te kopen en door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij constatering wordt je de toegang ontzegd. Dit geldt ook voor de bezoeker die alcohol aanneemt.

 • E-mail nieuwsbrief

  Je kunt je voor onze nieuwsbrieven abonneren op deze pagina​. Je kunt kiezen uit de wekelijkse nieuwsbrief, met een overzicht van bevestigde programma's en het laatste nieuws, en diverse nieuwsbrieven per genre.

 • Gehoorbescherming

  De Melkweg steunt het convenant preventie gehoorschade muzieksector en daarmee ook de campagne I Love My Ears, omdat wij het belangrijk vinden dat je zo lang mogelijk van muziek kunt blijven genieten. Bij hoge geluidsdrukken is het belangrijk om bescherming te gebruiken, in de Melkweg zijn er dan ook oordoppen verkrijgbaar. Voor meer informatie over geluid en het dragen van gehoorbescherming verwijzen we je graag naar de website van ILoveMyEars en de website van de Nationale Hoorstichting.

 • Kluisjes / Garderobe

  Je kunt bij ons gebruik maken van kluisjes om je spullen in op te bergen. In onze kluisjes is ruimte voor 1 tot 2 jassen. Om het kluisje te sluiten, dien je een € 2 muntstuk in te werpen. Bij iedere zaal hangt er een wisselmachine waar je via een contactloze betaling een € 2 muntstuk kan kopen, of waar je geld kan wisselen. Je kunt dit ook doen bij onze servicemedewerkers. Let op: het kan druk zijn bij een uitverkocht programma, dan is het handig om een €2 muntstuk mee te nemen. Grote items kan je inleveren bij de servicebalie op de begane grond tegen € 2 of € 3 euro per item, afhankelijk van de grootte. Hele grote items zoals muziekinstrumenten of rolkoffers raden we aan thuis te laten of op te bergen in een kluisje op het station.

 • Privacy Statement en Algemene Voorwaarden

  In ons Privacy Statement wordt omschreven hoe wij omgaan met de persoonlijke informatie van de bezoekers van onze website: www.melkweg.nl en kopers van toegangsbewijzen van de (mede) door ons georganiseerde programma's. Daarnaast hanteert de Melkweg de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals (PDF, 2 MB).

 • Suggesties, klachten, of complimenten

  Alle feedback ontvangen we graag via info@melkweg.nl.
  T.a.v. klachten hechten we aan een correcte en inhoudelijke afhandeling. Daartoe is het vaak noodzakelijk om de situatie eerst intern te onderzoeken voordat we een gegrond antwoord kunnen sturen. We streven ernaar binnen 14 dagen een persoonlijke reactie te sturen.

Kaartverkoop

 • Tickets

  ​De makkelijkste manier om tickets te kopen is via de knop ‘TICKETS’, die bij elk programma in de agenda staat. Aan de kassa zijn zowel tickets in de voorverkoop verkrijgbaar als voor de dag zelf. Ook kun je terecht bij verschillende voorverkoopadressen (bij deze adressen wordt een meerprijs van € 2,44 per ticket in rekening gebracht). 
  Let op: Melkweg.nl en Ticketmaster.nl zijn de enige officiële verkoopsites. Andere sites die tickets aanbieden zijn doorverkopers. Je betaalt hier vaak een veel hoger bedrag en je loopt het risico ongeldige tickets te kopen.

 • Openingstijden kassa

  De kassa opent elke dag om 12:00.
  De kassa sluit wanneer het programma van de dag is afgelopen en uiterlijk om 03.00 uur. Als er doordeweeks geen programma is, sluit de kassa om 18.00 uur. Als er in het weekend geen programma is blijft de kassa gesloten. Uitzonderingen op de genoemde tijden worden vermeld in de agenda. De kassa vind je bij de hoofdingang aan de Lijnbaansgracht.​ 

 • Servicekosten

  Bij het aanschaffen van tickets voor onze programma’s betaal je servicekosten, deze kosten bedragen 15% van de ticketprijs. Indien je je kaartje aan onze kassa of online via de website van Ticketmaster koopt, dan zijn dit de enige bijkomende kosten. Koop je tickets met postbezorging of bij een voorverkoopadres, dan betaal je aanvullende (distributie)kosten.

  Bij sommige (nacht)programma’s is er sprake van een aangepaste deurverkoopprijs. Indien dit het geval is, staat dit vermeld op onze website. Deze prijs geldt vanaf een half uur voor aanvang van het betreffende programma.

  In tegenstelling tot wat er in de artikelen 2.12, 6.3 en 6.4 van onze algemene voorwaarden genoemd wordt, zullen wij in het geval dat een evenement geannuleerd wordt voordat het is aangevangen of in het geval dat een evenement wordt verschoven naar een andere datum, waarbij de klant het evenement op de nieuwe datum niet kan of wil bezoeken, wel overgaan tot restitutie van het bedrag van de ticketprijs inclusief servicekosten. Dit heeft geen invloed op de overige voorwaarden genoemd in deze artikelen, deze blijven van kracht.

 • Kortingspassen

  ​Bij film en theater krijg je korting met CJP, Stadspas en als je 65+ bent op vertoon van je legitimatie. De korting varieert per programma en staat in de agenda aangegeven. Als CJP-lid krijg je ook korting op het Jaarlidmaatschap. Gratis toegang of korting met Cinevillepas varieert per film en wordt in de agenda vermeld. Meer info over Cineville vind je op www.cineville.nl.

 • Reserveren film / theater

  ​Je kan niet reserveren voor film en theater, maar wel tickets in de voorverkoop kopen via onze website zonder extra servicekosten te betalen.

 • Afgelast programma

  Indien een programma wordt afgelast, zal het bedrag van de tickets inclusief servicekosten en eventuele lidmaatschappen automatisch door Ticketmaster worden teruggestort op de rekening of credit card die is gebruikt voor de aankoop. In het geval van een credit card kan het tot uiterlijk drie weken duren voor het bedrag is verwerkt. Let op: Je kunt alleen een automatische terugbetaling verwachten wanneer je de tickets online via Ticketmaster hebt gekocht. Heb je een hard copy Ticketmasterticket gekocht? Dan lees je hier hoe je restitutie kunt aanvragen. Eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd. Heb je je ticket via een ander kanaal gekocht, dan raden we je aan contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf.

 • Verplaatst programma

  Indien een programma verplaatst wordt naar een nieuwe datum, dan blijven reeds gekochte tickets en lidmaatschappen gewoon geldig voor deze nieuwe datum. Ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je restitutie aanvragen via de website van Ticketmaster. Je krijgt dan het bedrag van je tickets + servicekosten en eventuele lidmaatschappen teruggestort op de rekening of credit card die is gebruikt voor de aankoop. Restitutie aanvragen kan tot een dag voor de nieuwe datum van het programma.

 • Uitverkocht programma

  Indien er bij een programma op onze site ‘uitverkocht’ staat, zijn er ook echt geen tickets meer te koop. We raden je ten zeerste af om tickets te kopen via andere websites dan Melkweg.nl of Ticketmaster.nl. Andere sites die kaartjes aanbieden zijn doorverkopers, waar je vaak een veel hoger bedrag betaalt en het risico loopt ongeldige kaartjes te kopen. Zie voor meer informatie over doorverkoop de site Weet Waar Je Koopt.​

 • Melkweg lidmaatschap

  De Melkweg is een non-profitorganisatie (stichting zonder winstoogmerk) met culturele en maatschappelijke doelstellingen. Doordat bezoekers naast hun kaartje een lidmaatschap kopen is het mogelijk om een breed cultureel aanbod te programmeren, met veel ruimte voor nieuw talent. Bij de meeste programma’s heb je een lidmaatschap nodig, dit staat altijd in de agenda aangegeven. Een maandlidmaatschap kost € 4, per ticket moet je een apart lidmaatschap kopen. Je kunt dit direct bestellen bij aanschaf van je ticket via Ticketmaster of los via deze link.

  Als je regelmatig de Melkweg bezoekt is het makkelijker en voordeliger om Jaarlid te worden voor € 25 per jaar. Naast het lidmaatschap krijg je als Jaarlid veel extra voordelen, zoals gratis toegang bij diverse programma’s. Meer info vind je op de Jaarledenpagina.

 • Klantgegevens

  Wij gaan met uiterste zorgvuldigheid om met de gegevens die je invult op deze site of die wij ontvangen via onze ticketingpartner Ticketmaster. Lees hier meer over in ons Privacy Statement.

 • Cadeaukaarten

  Via Ticketmaster kun je de Melkweg Gift Card kopen. Deze zijn alleen online te koop en in te wisselen, dus niet aan onze kassa. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar met waardes vanaf 10 tot 250 euro. Je kunt zowel een digitale als een fysieke giftcard bestellen. De digitale giftcard wordt per e-mail verstuurd en de fysieke giftcard per post.Partners

 • Gemeente Amsterdam
 • Fonds Podiumkunsten
 • Pepsi
 • I Love My Ears
 • Liveurope
 • Trans Europe Halles
 • Celebrate Safe
 • Code Culturele Diversiteit
 • AFK
 • Unique Venues of Amsterdam
 • Creative Europe Programme
 • Kornuit

Melkweg tipt