Eten en drinken

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen is MILK per 14 oktober tijdelijk gesloten tot nader order.

MILK is het creatieve café van de Melkweg, gelegen aan de Marnixstraat in het culturele hart van Amsterdam nabij Leidseplein. In MILK kun je terecht voor lekkere kop koffie, lunch, borrel en bite.

Flexwerken
Even geen zin meer om thuis te zitten en kun je wel wat frisse inspiratie gebruiken? MILK is de ideale plek om te flexwerken. Comfortabele zitplekken, altijd goede WiFi, voldoende stopcontacten en een creatieve omgeving. Bovendien is het altijd heerlijk koel in de zomer! 

Creativiteit
MILK heeft een directe verbinding met de Melkweg Expo, een open platform en expositieruimte. Hier komt de creatieve community van Amsterdam samen om hun werk te delen. Als je bij ons komt eten krijg je er dus altijd een extra shot inspiratie bij. Ontdek hier meer. 

Reserveren
Je vindt onze ingang aan de Marnixstraat 409. Reserveer ter plekke een tafeltje of vantevoren via 020-531 8120 / milk@melkweg.nl. Vermeld bij een reservering per mail de gewenste datum en tijd /naam/aantal personen/telefoonnummer.

Openingstijden MILK
di t/m zo: 12:00-21:00 uur

Coronabeleid
We ontvangen je uiteraard graag! We volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en houdt anderhalve meter afstand tot elkaar. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over je bezoek.

Vind MILK op social media

MELKWEG EXPO


Melkweg Expo is een open platform en expositieruimte voor tentoonstellingen van innovatieve, eigentijdse fotografie. Maandelijks zetten we opkomend talent centraal. Door de bijzondere locatie vlakbij het Leidseplein en atypische openingstijden bezoekt niet alleen geïnteresseerd kunstpubliek de Expo, maar zijn spontane ontmoetingen en confrontaties met fotografie voor een breed publiek mogelijk. Melkweg Expo is een laagdrempelig podium waar veelal jonge mensen op ongedwongen manier met kunst en cultuur in aanraking komen en de enige fotografieplek die standaard tot 23:00 open is voor passanten en voor de Melkweg concertbezoekers zelfs tot diep in de nacht.

Melkweg gaat over popcultuur. Melkweg Expo haakt daarop in en toont popcultuur in al zijn facetten: kunst die gaat over identiteit, onze samenleving of een bijzonder nieuw talent. Juist door het tonen van kwaliteit op een laagdrempelige manier openen wij het gesprek met doelgroepen die niet vaak in expo’s te vinden zijn en hopen we zo onderwerpen te belichten die het publiek even op een ander denkspoor zet. Door een eigentijds divers programma, de actualiteit van de onderwerpen, de keuze van de fotografen en grote mate van afwisseling weet de Expo de aandacht van publiek en media vast te houden.
 

Melkweg Expo