Eten en drinken

MILK is per 7 juli weer open als café voor publiek!

MILK is het creatieve café van de Melkweg, gelegen aan de Marnixstraat in het culturele hart van Amsterdam nabij Leidseplein. In ons knusse café kun je terecht voor een lekkere kop koffie, borrel en bite. MILK heeft een directe verbinding met de Melkweg Expo, een open platform en expositieruimte. 

Locatie
Je vindt onze ingang aan de Marnixstraat 409. Kom gezellig ter plekke langs of reserveer een tafeltje van tevoren via 020-531 8120 / milk@melkweg.nl

Openingstijden MILK
Onder de huidige omstandigheden gelden er nog geen vaste openingstijden voor het café. De tijden zullen afhangen van de programmering die gepland staat. Dit kan betekenen dat MILK gesloten blijft wanneer er op een dag helemaal geen programma is. Is er wel een programma dan gaat MILK open om 14.00 uur en sluit om 21.00 uur. Tijdens exposities is het café open vanaf 12.00 uur.

Coronabeleid
We ontvangen je uiteraard graag! We volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. 

Vind MILK op social media

MELKWEG EXPO


Melkweg Expo is een open platform en expositieruimte voor tentoonstellingen van innovatieve, eigentijdse fotografie. Maandelijks zetten we opkomend talent centraal. Door de bijzondere locatie vlakbij het Leidseplein en atypische openingstijden bezoekt niet alleen geïnteresseerd kunstpubliek de Expo, maar zijn spontane ontmoetingen en confrontaties met fotografie voor een breed publiek mogelijk. Melkweg Expo is een laagdrempelig podium waar veelal jonge mensen op ongedwongen manier met kunst en cultuur in aanraking komen en de enige fotografieplek die standaard tot 23:00 open is voor passanten en voor de Melkweg concertbezoekers zelfs tot diep in de nacht.

Melkweg gaat over popcultuur. Melkweg Expo haakt daarop in en toont popcultuur in al zijn facetten: kunst die gaat over identiteit, onze samenleving of een bijzonder nieuw talent. Juist door het tonen van kwaliteit op een laagdrempelige manier openen wij het gesprek met doelgroepen die niet vaak in expo’s te vinden zijn en hopen we zo onderwerpen te belichten die het publiek even op een ander denkspoor zet. Door een eigentijds divers programma, de actualiteit van de onderwerpen, de keuze van de fotografen en grote mate van afwisseling weet de Expo de aandacht van publiek en media vast te houden.
 

Melkweg Expo