Eten en drinken

Op last van de overheid mogen er tot 1 september geen evenementen voor meer dan 100 personen plaatsvinden. Vanwege deze maatregel hebben we moeten besluiten de deuren van MILK tot nader orde te sluiten.

Een hapje eten voorafgaand aan een optreden? Of na afloop nog iets drinken? Dat kan in MILK, het aan onze Expo verbonden café. Je bent bij MILK welkom voor lunch of diner, maar ook voor een lekkere kop koffie of een borrel. Binnenlopen kan altijd, ook als je geen ticket voor een programma in de Melkweg hebt.

De ingang van MILK bevindt zich aan de Marnixstraat 409.

Menu
Bekijk de huidige menukaart hier.

Dineren
Voorafgaand aan je concert in alle rust en betaalbaar dineren? Dat kan, want vanaf €15,- bieden we al diverse heerlijke gerechten. Ook heel fijn: op vertoon van je ticket, lidmaatschap en bonnetje kun je daarna met alle gemak doorlopen naar de zaal! Wil je hier graag gebruik van maken, laat het ons even weten.

MILK online
Wil je op de hoogte blijven van ons menu en al het andere nieuws omtrent MILK? Volg ons dan op Facebook of Instagram

Reserveren
Een reservering maak je gemakkelijk via onderstaand formulier. Heb je vragen over je bezoek, of wil je een reservering maken voor meer dan 8 personen, dan kun je het beste even mailen naar milk@melkweg.nl of telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 020-531 8120.  
 

MELKWEG EXPO


Melkweg Expo is een open platform en expositieruimte voor tentoonstellingen van innovatieve, eigentijdse fotografie. Maandelijks zetten we opkomend talent centraal. Door de bijzondere locatie vlakbij het Leidseplein en atypische openingstijden bezoekt niet alleen geïnteresseerd kunstpubliek de Expo, maar zijn spontane ontmoetingen en confrontaties met fotografie voor een breed publiek mogelijk. Melkweg Expo is een laagdrempelig podium waar veelal jonge mensen op ongedwongen manier met kunst en cultuur in aanraking komen en de enige fotografieplek die standaard tot 23:00 open is voor passanten en voor de Melkweg concertbezoekers zelfs tot diep in de nacht.

Melkweg gaat over popcultuur. Melkweg Expo haakt daarop in en toont popcultuur in al zijn facetten: kunst die gaat over identiteit, onze samenleving of een bijzonder nieuw talent. Juist door het tonen van kwaliteit op een laagdrempelige manier openen wij het gesprek met doelgroepen die niet vaak in expo’s te vinden zijn en hopen we zo onderwerpen te belichten die het publiek even op een ander denkspoor zet. Door een eigentijds divers programma, de actualiteit van de onderwerpen, de keuze van de fotografen en grote mate van afwisseling weet de Expo de aandacht van publiek en media vast te houden.
 

Melkweg Expo