Jouw bezoek

Steeds meer coronamaatregelen vervallen en dat houdt in dat we langzaam maar zeker weer open kunnen! In sommige gevallen gelden er nog wel richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Hieronder leggen we uit wat dat betekent voor jouw bezoek aan de Melkweg.

Voor programma’s waarbij we meer dan 500 bezoekers verwachten, is vanaf 25 februari het tonen van een testbewijs met een negatieve testuitslag verplicht. Indien dit van toepassing is op een evenement, dan is dit terug te vinden op de agendapagina van het evenement op onze website. Voor programma’s waar we minder dan 500 bezoekers verwachten, vervallen vanaf 25 februari 2022 alle maatregelen.

Hoe kom ik aan een negatief testbewijs?

Via de website testenvoortoegang.org maak je een afspraak om je binnen 24 uur voor het evenement te laten testen. Deze test is gratis. Je testuitslag is 24 uur geldig en deze kun je in de Coronacheck-app omzetten in een testbewijs. Houd bij het plannen van je afspraak rekening met de geldigheid van de test en de tijd dat je naar binnen kunt bij het evenement. Neem hierbij de eindtijd van het evenement als uitgangspunt.

Let op: Wij verlenen uitsluitend toegang aan bezoekers die gebruik maken van de CoronaCheck-app. Testuitslagen via een GGD-teststraat, andere teststraat, een zelftest of een ander bewijs zijn dus niet geldig.

Indien je vanwege een positieve testuitslag geen gebruik kan maken van je tickets, neem dan direct contact met ons op via info@melkweg.nl

Overzicht testlocaties en veelgestelde vragen

Op deze website staat een actueel overzicht van alle testlocaties in Nederland. Heb je nog andere vragen over het testen, of over hoe je je testuitslag om kan zetten in een negatief testbewijs dan kun je terecht bij de veelgestelde vragen en antwoorden op de website van Testen voor Toegang.