MedewerkerbedieningMILK

Tover jij een lach op het gezicht van onze gasten? Solliciteer dan nu als Medewerker Bediening bij MILK!

Over de functie
Als medewerker bediening sta je op de vloer in MILK, het creatieve café van de Melkweg. Overdag een gezellige hangout en een fijne werkplek met lunchkaart en verse koffie. 's Avonds kunnen gasten genieten van een warme maaltijd of een lekkere hap en een drankje. De bar van MILK is goed gespekt met tapbier, speciaalbieren, wijn en fris. Als MILK-medewerker maak je je hard voor een gastvrij, uitnodigend eetcafé waar crew, artiesten en bezoekers graag vertoeven.

Het team van MILK bestaat uit een chef-kok, zelfstandige koks, hulpkoks, een floormanager, bedienend- en barpersoneel en valt onder het team Publieksdiensten van de Melkweg. In de Melkweg vieren we pop- en undergroundcultuur. We geven graag alle ruimte voor jouw talent en identiteit. Achter de schermen, op het podium of tussen het publiek: je stapt hier veilig uit je comfortzone. 

In de functie van Medewerker Bediening ben je verantwoordelijk voor het inschenken en serveren van drankjes, het uitserveren van gerechten en je zorg voor een welkome en prettige sfeer in MILK. Het ene moment zet je overdag overheerlijke cappuccino's, het andere moment tap je 's avonds biertjes en shake je de lekkerste cocktails. Iets voor jou? Solliciteer dan meteen!

Wat neem je mee

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent beschikbaar voor 2 à 3 shifts in de week, waaronder minimaal één nacht en/of één weekend-shift;
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam;
  • Je bent gek op muziek en gezellige collega’s en werkt goed in teamverband;
  • Eerdere ervaring in de bediening of als barista is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren!

Als Medewerker Bediening krijg jij een salaris in salarisschaal 2 van de CAO VNPF (€13,68 per uur).

Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als MILK-medewerker gratis naar de Melkweg concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Medewerker Bediening? Dan horen we graag voor 31 juli van je! Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je per mail contact opnemen met taraq@melkweg.nl.

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren als Medewerker Bediening bij MILK!